вторник, 6 декември 2011 г.

Героят от САЩ '94 продава хотела си?


Забрана на Лечков да напуска България



Каквото стана, стана  със забрана на наркомана от страната  да излиза и в затвора той да влиза, а Сливен няма за се  примери че остави той многото крадци.


Октопода на дванайсти  октомври до всички медии разгласи и от текста по-долу разбери!!!


·                                 Внимание!!!-Светлана Лечкова скъпата женичка на Йордан Лечков е закупила четири билети за Сингапур за 20-ти октомври 2011 г. и бягат, който даде информация да се обади срещу възнаграждение!!!
·                                 12.10.2011 г.
Героят от САЩ '94 продава хотела си?
28 октомври 2011, 07:48
Кметът Йордан Лечков е с наложена ограничителна мярка да напуска страната, заяви окръжният прокурор на Сливен Пламен Стефанов.


Забраната е от 17 октомври, но стана известна едва сега, съобщи "24 часа". В неделя в града ще има балотаж между кандидата на БСП Кольо Милев, получил подкрепата на 28,55% от гласувалите, и Йордан Лечков, ГЕРБ, с 26,06%.

“Изумен съм какво става и как става. Никой не ме е уведомил, сега научавам, при това - не от компетентен орган. Нямам представа и заради какво обвинение е тази възбрана”, заяви Лечков.

“Не е задължително той да знае. Ако през това време беше направил опит да премине границата, щеше да разбере. Мярката е предприета във връзка с конкретно дело, но няма връзка с изборите”, обясни окръжният прокурор.

Едновременно с новината за забраната в Сливен плъзна и слух, че семейство Лечкови е обявило за продан хотелски комплекс “Империа” заедно с ипотеката за крупен кредит и сеготви да напуска града, евентуално и страната.

“Как ще продавам, на кого и кой да му даде цената? Давате ли си сметка какво ме питате? И къде ще отивам? Отписахте ме и душата ми вече продадохте”, разгневи се Лечков./БЛИЦ


Готвят арест за Йордан Лечков

Бившият кмет на Сливен Йордан Лечков може да бъде аресуван съвсем скоро. Въпреки че се яви на изборите като представител на управляващата партия ГЕРБ, легендата на българския футбол става все по-голям трън в очите на Бойко Борисов и компания. Причина за това е мълвата, че Лече е присвоил около 50 милиона лева по време на двата си мандата като градоначалник.


 

 
 

Няма коментари:

Публикуване на коментар